Dødsbo – Rydding & Avvikling

Packed household stuff in boxes and packed sofa for moving

Søppeltaxi og avfallstaxi tar seg av hele prosessen i forbindelse med tømming, rydding, sortering, bortkjøring, vasking av dødsbo.

Vi har flere år som samarbeider med både advokater og eiendomsmeglerforetak i forbindelse med skifte og behandling av dødsbo. Dette gir oss både lang erfaring og ekspertise innen alle ledd i prosessen.

Ledig kapasitet på dager.

Med over 15 års erfaring har vi fått erfarne samarbeidspartnere til mange privatpersoner, bedrifter, advokater og eiendomsmeglerfirma i forbindelse med behandling av dødsbo. Vi rydder og tømmer hus og leilighet i forbindelse med dødsbo og bedrifter etter konkurs / bedroftsavvikling. Vi tar oss av hele prosessen og kan i tillegg ta fullvask, rengjøring & maling, oppussingsarbeid etter avtale med kunden. Vi tømmer, rydder og vasker dødsbo i Oslo / Akershus tilbyr Bærum og Asker, samt hele Østlandet. Vi tømmer også leiligheter i andre kontakter som utkastelse / tvangsfravikelse.
Vi sørger for 100% fornøydgaranti på vårt arbeid.

Konkursbo / Bedriftsavvikling – Vi hjelper til med hele prosessen. ledig kapasitet på dager

Vi Tømmer, Rydder, Kjørerbort & Sorterer alt i forbindelse med konkursbo / avvikling av kontor, lager, butikklokaler og alt annet av næringsvirksomhet. Vi søreger for hele prosessen går smertefritt med en leverandør for alle oppgaver krever renhold med 100% garanti slik at lokalene er klare for tilbakelevering til gårdeier.
Vi tilbyr 100% pris og kvalitetsgaranti på alt arbeid utlagt av oss.

Kontakt oss

Vi dekker disse områdene